Höstig anglofili

Här kommer en klädsel för alla er som snarare längtar till rävjakt och vaxade oljerockar än njuter av solens värmande strålar, klädseln är ganska så höstig men skulle även kunna fungera en blöt och kall sommardag.

Broschen är en spännande accessoar, inte alltid helt lättburen men ger ett välidgt spännande intryck sittandes på kavajslaget. I övrigt måste jag säga att jag blev positivt överraskad av H&Ms nyheter, vi får hoppas att det håller i sig till hösten bara!
Manchesterkavaj H&M 599 kronor

Skjorta http://www.tailorstore.se/ 349 kronor

Byxor H&M 299 kronor

Fluga http://www.tiebar.com/ ca 120 kronor

Skärp H&M 99 kronor

Skor topman ca 780 kronor

Brosch http://www.zylber.com/ 129 kronor

Väska ebay.com ca 80 kronor + frakt


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Ahh, snyggt, ibland önskar man att man växte upp i en engelsk adelsfamilj, någonstans i York, under den senare halvan av 1850-talet där räv- och ripjakt var vanligt förekommande.Fredrikourclothes.blogg.se

2009-06-26 @ 20:03:37
URL: http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: victor

Har följt din blogg sen start nästan, allt har varit bra tills nu! :P så nu måste jag få gnälla lite annars har jag bara gett bra kritik! Brosch?!?! Det går ju bort alla dagar, mäns smycken ska inte sträcka sig mer än till en klocka, kanske ett och annat armband men icke brosch det går bort i min garderob, men man kan ju alltid experimentera som du gjort! :)

2009-06-26 @ 21:40:28
Postat av: Gefundenes Fressen

Stiligt som vanligt. Byxan gillas mycket.Apropå din senaste kommentar så håller jag med till 100%. Jag kan utveckla om du vill.

2009-06-27 @ 23:02:18
URL: http://pityful.blogspot.com
Postat av: Frank&Rémy

Sjysst outfit även om jag skulle vilja byta ut flugan mot en enfärgad istället. Och jag måste säga att ajg inte alls håller med Victor angående men och smycken. Trycker fler borde våga mer när det kommer till smycken, och speciellt broscher. Det kan se så jävla sjysst ut om man lyckas bära upp den rätt.

2009-06-28 @ 18:45:13
URL: http://whocaresitsonlyfashion.com
Postat av: jimmy

Fredrik: haha ja nästan iaf. fanns väl en hel del problem då men klä sig de kunde dom tamefan!Victor: Kul att du hängt med sen starten, kritik och gnäll är välkommet även om jag inte håller med dig, mer smycken och accessoarer till killar (inte tummringar, feta guldkedjor osv.) är vad som behövs! det ger lixom den sista lilla touchen på de hela!Gefundenes: ja byxorna är grymma, hoppas verkligen H&Ms höst håller samma klass, ang. kommentaren så är du välkommen att vidareutveckla om du vill :) Jag skrev den mest utifall du missat vem grabben var och vad han håller på med!Frank&remy: förstår helt din tanke med en enfärgad fluga även om jag är smått besatt av färgglada flugor hehe. Ang broschen så håller jag med dig till 100%

2009-06-29 @ 01:32:53
URL: http://fashionbycsn.blogg.se/
Postat av: Gefundenes Fressen

Jag är ytterst medveten vem den där lilla filuren är. Jag försökte dock minimera eventuella skadeverkningar genom att stryka honom medhårs.

2009-06-29 @ 21:10:48
URL: http://pityful.blogspot.com
Postat av: jimmy

gefundenes: okej, jag förstår. tror din taktik är smart!"

2009-06-30 @ 00:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0