vanligaste felen

När jag sitter på jobbet har jag gott om tid att sitta och observera folk vilket jag finner ganska intressant.
Här är dom 5 största felen folk gör när det kommer till att klä sig (räknar inte med träskor, crocs, skinnväst osv. utan snarare sånna saker som man kan se även hos folk som bryr sig om sitt utseende)

1. Solglasögon inomhus: Helt ärligt så fyller det ingen funktion alls, det ser bara krystat och konstigt ut! Principen är att är du inte Ray Charles så skippa det!

Inte ens victoria Beckham verkar ha fattat att det är ett stort snesteg stilmässigt!


2. Fel storlekar på kläder: framförallt brukar folk ha alldeles för stora skjortor och stoppar du in den i byxorna kommer du ge ett plufsigt och lite småtjockt intryck (se exemplet nedan).


3. Fyller fickorna fulla med grejer: Det förstör passformen på byxorna rejält, dessutom så är det vanligt att folk får problem med ryggen på grund av att dom sitter på plånboken och då snebelastar den. Skaffa en snygg väska istället!

4. synliga underkläder: Helt ärligt, oavsett om du nu väljer att ha byxorna bagy eller ej så vill INGEN se dina underkläder på stan, det ger ett smutsigt och ovårdat intryk!


5. skorna: Det finns alldeles för många skräckexempel, idag såg jag en kille, runt 25 år gammal, iklädd kostym och löparskor och han är garanterat inte ensamm, även folk som verkligen bryr sig om sin klädsel missar ofta skorna.
Det är verkligen så att skorna både kan höja och sänka en outfit totalt tänk på det!

Dom är säkert bekväma men det fungerar tyvärr inte!

Kommentarer
Postat av: Style by Lindberg

Ja, solglasögon inomhus är något som många ändå relativt välklädda män och kvinnor tyvärr brukar ha. Jag ser det också som mycket arrogant att när man hälsar på folk och de inte tar av sig solglasögonen så man inte får ögonkontakt med dem. Jag tycker att du borde ha tillagt det vid den första punkten.

2009-04-13 @ 13:05:05
URL: http://hugosmode.bloggsida.se/
Postat av: jimmy

style by lindberg: du har så rätt så!

2009-04-13 @ 13:23:31
URL: http://fashionbycsn.blogg.se/
Postat av: Deathed

Henrik, butikschef på Weekday i Göteborg, såg fantastisk ut i sina träskor förra sommaren. Nudie har föresten nu ett par i denim. Tror inte heller att en skinnväst är omöjlig att bära upp.

2009-04-13 @ 20:21:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0