Till Kevin och Eric

Här kommer två jeansskjortor och tre par shorts jag gillar (valde att inte ta med den skjortan som finns i inlägget direkt under av rätt solklara anledningar, känns bara onödigt att ta upp den igen direkt efter)

Personligen är jag ett stort fan av shorts och kavaj även om morsan skrattar åt mig och säger att jag ser ut som Angus Young, men vafan vet hon  om stil egentligen? Dessutom är ett tips att kombinera jeansskjortan med t.ex. sidenscarf vilket ger det hela lite mer dressat intryck utan att vara överdrivet för något typ av tillfälle!
Jag gillar just kontrasterna mellan det dressade och det lekfulla, en klar favorit var när jag såg en kille i kostym åkandes på en long board ner för götgatsbacken, det gav ett väldigt spännande intryck helt enkelt!

Föresten våga bära färg, sommaren är ett utmärkt tillfälle för totala färgexplotioner! Ett bra exempel på hur man bär upp färg på ett stiligt sätt är Gefundenes fresens


Från vänster till höger

Skjorta H&M  just nu99 kronor

Ljusare skjorta topman ca 390 kronor
(kolla även skjortan i inlägget under den är grymt snygg!)Marinblå shorts H&M 198 kronor (finns även i beige och ljusgul)

Röda shorts topman ca 320 kronor (finns även i blått)

Vita shorts http://www.laredoute.se/ 379 kronor (finns även i grått, beiget och brunt)


Kommentarer
Postat av: Eric

Kanon!

2009-06-25 @ 07:51:28
URL: http://ericjohansson.blogspot.com
Postat av: Philip

Finns många grymt bra tips här. Låt MJ vara den enda som bär/har burit sånna kläder!

2009-07-05 @ 20:28:21
URL: http://philipalmen.blogg.se/
Postat av: Jimmy

Philip: kul att du hittar tips du gillar, i övrigt håller jag inte med, vill man klä sig som sin idol eller liknande så kör bara!

2009-07-05 @ 20:59:26
URL: http://fashionbycsn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0