Nu är sommarlovet nära

Vaknade inatt kring 03:00 och har varit klarvaken sen dess, så kaffekonsumtionen idag lär överstiga RDI med några 1000%, tack gode gud för att presskannan  är så smidig att bära med sig, på jobbet har vi Lidls billigaste snabbkaffe och maskinerna på KTH är ju ett skämt


Dagen inleds med jobb från 06:30, efter det har jag planerat att gå och rösta för att sedan avrunda kvällen i skolan.
Det är något specielt med att sitta och plugga i skolan när den är helt öde, slipsknuten är lätt lossad och ur ipoden rullar den här underbara spellistan, på något konstigt sätt så njuter jag lite av det hela, antagligen mest pga. min outtrötliga universitetsromantik, även om verkligheten är LÅNGT ifrån sagans värld.


Ett problem jag ibland lider av när jag sitter i skolan är värmen vilket gör att jag gärna tar av mig skorna och då vore det perfekt med ett par tofflor/slippers, för vill helst undvika att springa omkring i strumplästen. problemet är bara den att antingen är dom svindyra eller skitfula, tror dock jag hittat lösningen nämligen opera slippers, ofta i läder och lite mer stilfulla men samtidigt väldigt praktiska när man väl är innomhus.

Sen måste jag tillägga att ja jag vet att väskan är en fulkopia, men designen i övrigt är väldigt stilren och enkel så den fick vara med trots allt.
Slutligen mina vänner vill jag önska er en riktigt  god morgon och en fortsatt trevlig dag.

Ofodrad seersuckerkavaj H&M just nu 149 kronor

Slipover http://www.laredoute.se/ 399 kronor

Skjorta H&M 198 kronor

Slips http://www.johnlewis.com/ ca 300 kronor

Byxor H&M 198 kronor

Bröstnäsduk http://www.tiebar.com/ ca 65 kronor

Operaslippers ebay.co.uk just nu ca 270 kronor inkl frakt

Strumpor http://www.happysocks.com/ 60 kronor

Skärp topman just nu ca 65 kronor

Svart portfölj ebay.com ca 500 kronor inkl frakt

Klocka FCUK http://www.asos.com/ 1200 kronor
 


Kommentarer
Postat av: Daniel

Ofta fina outfits men släpp det här med KTH och universitetsromantik. Finns inget som är romantiskt med att sitta på KTH en lördagkväll, det är bara tragiskt.

2009-06-06 @ 12:19:07
Postat av: jimmy

daniel: tragiskt vetefan om jag håller med om, men vet att jag har en rätt osund universitetsromantik men de gör studierna lite mer underhållande iallafall

2009-06-06 @ 14:38:52
URL: http://fashionbycsn.blogg.se/
Postat av: http://ourclothes.blogg.se/

Jadu.. Harvard eller valfritt universitet på 50-talet hade inte varit helt fel alltså.

2009-06-06 @ 15:51:58
Postat av: Daniel

Tragiskt kanske är att överdriva en smula men jag har svårt att finna någon som helst universitetsromantik på KTH. Hade den funnits där hade jag varit överlyckling, kanske den kan uppstå om folk har din inställning. =)

2009-06-07 @ 12:28:07
Postat av: jimmy

daniel jag förstår precis vad du menar, men för mig räcker det att börja grubbla på alla smarta människor som suttit på¨samma punkt som jag sitter osv så snurrar mina fantasier igång, dessutom tycker jag att miljön i sig uppfyller kriterierna rätt bra, eller iallafall borggården och det är mest där omkring jag sitter när jag pluggar! sen hade jag personligen föredragit om dom satsat lite mer på "klassisk" inredning än 60-70tals funkis!

2009-06-07 @ 15:08:45
URL: http://fashionbycsn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0